ScambioRicette.com ROCKET
 
Veelgestelde vragen over FreeBannerExchange - gratis banner ruil voor blogs

Is de service gratis?

Natuurlijk !! De service van het circuit FreeBannerExchange.nl is gratis en zal dat altijd blijven !!

Wat is een Banner-Exchange?

De bannerruil brengt traffic en extra bezoekers op elke site van het netwerk. Dit is een bannerruil CIRCUIT, dus wordt jouw banner ingevoegd in ons netwerk en verschijnt daar in rotatie op alle ingeschreven sites van het netwerk!
Wat betekend dit precies? Op jouw site worden afwisselend de banners van alle andere op het netwerk ingeschrevenen zichtbaar; dit betekent dat je bij elke click op een nieuwe pagina van je blog een nieuwe banner zult zien!
Op dezelfde manier wordt jouw banner op ALLE andere sites van het netwerk getoond.
In de praktijk is het dus als een reclamespot op vele sites, met als groot voordeel dat je er NIETS VOOR BETAALD !!!

Wat is een banner?

Een banner is een afbeelding op een website voor pubbliciteits doeleinden. De afmetingen voor een banner op ons netwerk is 160x90 pixel (max. 100kb) en de mogelijke formaten zijn: JPG, JPEG en GIF.

Welk soort banner zijn toegestaan?

De afmeting van de banner dient 160x90 pixel te zijn (standaard) in formaat JPG, JPEG of GIF met maximaal 100kb; Hoe dan ook raden wij aan om lichte banners te laden teneinde goede zichtbaarheid te garanderen. Banners met verwijzing of hint naar sex zijn niet toegestaan.

Wat is het visualisatierapport?

Ons visialisatierapport is 1:1 - elke keer dat een van onze banners op jouw site verschijnt ontvangt jouw banner 1 (één) credit. Er bestaat geen beter circuit !

Kan ik meer dan één site invoeren?

Je kunt al je sites invoeren met één enkele registratie ! Door zo vaak als nodig terug te gaan naar de operatie 'laadt een banner' en zo kun je je hele netwerk van sites op een eenvoudige en handige manier beheren.

Ik heb maar één site. Kan ik meer dan één banner krijgen?

Nee, het is niet mogelijk om de verstrekte bannercode meer dan éènmaal op dezelfde pagina in te voeren,dit is tegen het reglement en de overtollige banners zullen zonder waarschuwing worden verwijderd door de beheerders.

Wat zijn credits?

De credits zijn ongebruikte hits. Gebruik een credit om je banner te laten verschijnen op het netwerk; voor elke banner van het netwerk getoond op jouw site ontvang je één credit.
Het systeem bepaalt automatisch welke banner op welke andere ingeschreven site wordt getoond op basis van de credits die de banner ter beschikking heeft. Bij inschrijving ontvang je gratis 5.000 credits en bent hiermee verzekerd dat je banner minstens 5.000 maal op een andere site wordt getoond. Vervolgens verdient jouw banner credits op basis van de grondregel dat iedere keer als een andere banner op jouw site wordt getoond, jij hiervoor één credit ontvangt. Hiermee wordt gegarandeerd dat hoe meer visualisaties je aantrekt op onze banners,hoe meer credits je voor je eigen banner verdient!

Wat zijn de regels om recht te hebben op gratis credits?

Het recht op credits bestaat alleen voor de sites die de door ons bij inschrijving verstrekte code op hun site invoeren en NIET in zelfopladende frames of in frames die het onmogelijk maken de code in zijn geheel te zien of deze zelfs verbergen. het is wel mogelijk de code in een pop-up venster te laden als deze het toelaten om in hun geheel te worden bekeken.
Ook sites die onze code pubbliceren in een "moeilijk bereikbare" pagina worden niet goedgekeurd, zoals b.v. maar niet alleen, pagina's als "U KUNT ONS VINDEN OP..." aangezien deze pagina's niet worden bezocht.
Ons doel is het realiseren van een netwerk van hoogwaardige sites en geen ingeschrevene kan verwachten dat zijn banner duidelijk zichtbaar op de andere sites van het netwerk komt als hij niet bereid is hetzelfde te leveren.

Kan ik mijn code wijzigen?

De sites die de op het moment van inschrijving verstrekte code wijzigen zullen worden gedesactiveerd, het is dan niet mogelijk een goede ruil te verzekeren.

Op welke sites verschijnt mijn banner?

Jouw banner verschijnt op ALLE in het netwerk ingeschreven sites, in afwisseling met de reeds aanwezigen. Dit garandeert grote zichtbaarheid dankzij het hoge aantal dagelijkse impressions.

Hoe vaak zal mijn banner zichtbaar zijn?

Minstens 5.000 maal dankzij de gratis bij inschrijving verstrekte credits, daarna is het afhankelijk van het aantal bezoeken aan je site. Voeg je door ons verstrekte code toe aan veel bekeken pagina’s zodat je zoveel mogelijk credits verdient.

Waarom zie ik mijn eigen banner niet op mijn eigen site?

Wees gerust, het systeem is zodanig bedacht! Aangezien je éèn credit uitgeeft om je banner te laten verschijnen is het nutteloos om je banner op je eigen site te plaatsen aangezien je hiermee zeker geen nieuw bezoek krijgt! Jouw banner wordt getoond op alle in het netwerk ingeschreven sites, behalve de jouwe uiteraard! Het is mogelijk om het aantal exposities van je banner door bezoeken aan je account

Welke sites worden toegelaten?

Uitsluitend nederlandstalige sites en blogs worden toegelaten.

 Aarzel niet contact op te nemen met je vragen.